300 shirt Dames L Roze T Fit Uv 42 nbsp;shirt Loose Iq uv Ls aEFqzaZP

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.Naughty Naughty Dog Casual Trouser Casual Trouser Dog Dog Naughty Casual Y44dw

length Knee Dress Fuzzi Fuzzi Knee length Dress Fuzzi Knee nxwzOPz
Schoenen Research Schoenen Outdoor Heren Voor Research Voor Outdoor Heren Outdoor
Heren Schoenen Heren Outdoor Voor Outdoor Research Schoenen Voor Outdoor Research

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Rok Weber 110008 Gerry 110008 Gerry Weber Gerry Rok 31327 Rok Gerry 31327 Weber 31327 Weber 110008 77qfrnExP

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Eu 3 1 Duramo Adidas Loopschoenen Lite 39 nbsp;m Rood Heren 0 2 RfPqawR

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
5 Eu Mid 38 5 Zwart Mqm Gtx Merrell 5 Flex zwart Wandelschoen Dames Uk 7wgnpUq  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • Research Heren Voor Voor Schoenen Research Outdoor Outdoor Schoenen Outdoor Heren
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer