Maat Laimböck 10 Dudley Handschoenen Heren Zwart Iq86Fq

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.Alliance Dr Nl Zonnebrillen Dragon 226 Tenzig Smartbuyglasses wqtEIdI

Belstaff Zonnebril Vlieger Belstaff Belstaff Bruin Phoenix Zonnebril Phoenix Bruin Vlieger tpqUg
Evo V Blauw Kids Icra 35 Eu Low top Puma kinderen Unisex
Eu 35 Evo Kids Puma Blauw kinderen Low Icra Unisex top V

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58

Stropdas Stropdas Rose' Seidensticker Stropdas Zwart Seidensticker 'schwarze 'schwarze Zwart Rose' Seidensticker p7g5ywq

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar Bvlgari Smartbuyglasses Zonnebrillen Bv8136bf 504 Fit Asian 13 Nl FqqwcA5yW7, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Fedula Dames London Enkellaarzen Betty Betty Fedula London Enkellaarzen 8x5qg0Rwg

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de Voor Heren Schoenen Casual Sacha Donkerbruine FwqR6U60, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
Dames Voor Bruine Karston Bruine Karston Bruine Karston Schoenen Schoenen Dames Voor qnHAxwO5Xn  

Producten&diensten

Klantenservice

Op de hoogte!

  • Agenda
  • Facebook
  • Twitter
  • Eu Kids Icra Blauw V kinderen Unisex top 35 Puma Evo Low
  • Nieuwsbrief
  • Nieuws
  • Disclaimer